ვიდეო: შეფ გურამ ბაღდოშვილის სააღდგომო ხაჭოს პასკის რეცეპტი და მზადების პროცესი

3 months ago 30

 შეფ გურამ ბაღდოშვილის სააღდგომო ხაჭოს პასკის რეცეპტი და მზადების პროცესი

წუთზე ნაკლების უკან

Aa Aa

გაზიარება:

შეფ გურამ ბაღდოშვილის სააღდგომო ხაჭოს პასკის მზადების პროცესი.

1 ხაჭოს პასკის პორცია:

• ხაჭო 400გრ
• არაჟანი 35 გრ
• კარაქი 80 გრ
• შაქარი 50გრ
• ვანილი 1გრ
• ალკოჰოლი 1ჩაის კოვზი
• დარიჩინი 1 გრ
• ლიმონის ცედრა 1ც
• ფორთოხალი 1ც
• ნაღები 80 გრ 35%
• კვერცხის გული 2 ცალი
• საზამთროს მურაბა 50 გრ
• კაკლის მურაბა 50 გრ
• კომშის მურაბა 50 გრ
• გარგრის ჩირი 30 გრ
• კარალიოკის ჩირი 30 გრ
• შავი ქლიავი ჩირი 30 გრ
• ნიგოზი 30 გრ
• ცუკატი 30 გრ
• ქიშმიში 30 გრ

FACEBOOK კომენტარები

სრულად წაკითხვა